tiistai 28. helmikuuta 2012

Kalankäsittelyä

Nuorin osanottaja seurasi aikuisten touhua.
Meille Marttaherroille oli varattu pieni kiintiö kalankäsittelykurssissa, joka pidettiin Puropellon koulun keittiötiloissa 28.2.2012. Opettajina toimivat Turun Kauppahallin Herkkunuottaa pitävät Taina ja Johan. Muutaman demon jälkeen jokainen sai kokeilla kykyjään ahvenen nylkemisessä, kuhan fileroinnissa ja silakan perkauksessa. Lopuksi keittiömestari Johan oli keittänyt meille perunoita, tehnyt muusin ja valmistanut yllättävän hyvän porkkanakastikkeen. Reseptit näkyvät pian kuulemma face-bookin Herkkunuotan sivuilla.Johan opetti myös fileerausveitsen teroittamista niin tehokkaasti, että minä ainakin sain melkoisen haavan sormeeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti